Povežite se s nama

Sport

PGŽ ekipa u Italiji ostvarila sjajne rezultate na Europskom prvenstvo u plivanju s perajama

Objavljeno

na
U talijanskom gradu Lignano Sabbiadoro, od 15. do 17. listopada 2021. održavalo se drugo europsko prvenstvo u plivanju s perajama  – 2nd CMAS European Master’s Finswimming Championships, na kojem je među 150 natjecatelja iz 40 klubova nastupio i Croatia Master’s Finswimming Team čije su boje branili uglavnom natjecatelji iz Primorsko-goranske županije.

Za hrvatski tim plivali su Sanja Radović Savarin i Isabell Meničanin iz Ronilačkog kluba Nevera iz Rijeke, Dunja Mačkić Vančina i Davorin Tomac iz Sportsko-rekreacijskog društva Viševica iz Fužina i Josip Bilić iz Kluba podvodnih aktivnosti Kostrena. Da je njihovo sudjelovanje bilo više no uspješno dokazuje čak 10 osvojenih odličja od čega su tri zlatna, 1 srebrno i 6 brončanih.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram