Povežite se s nama

Vijesti

Platak zapošljava više radnika za održavanje skijališta i prodaju karata

Objavljeno

na
Platak se ove zime suočava s rekordnim brojem posjetitelja, pa su morali čak uvesti i ograničenje dnevnog broja prodanih karata. Koliko je velik interes za skijanjem na Platku potvrđuje informacija da su u petak limit od 500 karata dostigli već prije 10 sati ujutro.

Zbog toga je županijska tvrtka Goranski sportski centar raspisala javni natječaj za zapošljavanje više novih djelatnika.

Za radno mjesto “izvršni radnik na RSRTC Platak” traže više radnika na određeno vrijeme. Opis posla uključuje održavanje skijališta i žičara, prodaju karata te druge poslove po uputama i nalozima direktora i voditelja Platka. Ističe se kako se rad obavljaju posebnim uvjetima, a pritom se misli na hladnoću te kako se radi u smjenama, vikendima i praznicima.

Potrebno je minimalno formalno obrazovanje, prima se i NKV, poželjna je tehnička struka, a potrebno je posjedovati vozačku dozvolu B kategorije.

Zamolbu, kratak životopis, presliku svjedodžbe, osobne iskaznice i dokumentaciju o prethodnom stažu potrebno je poslati najkasnije do 15.01.2021. na adresu Goranski sportski centar, I. G. Kovačića 6, Delnice s naznakom “Prijava na natječaj za radno mjesto – Platak”.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram