Povežite se s nama

Mozaik

FOTO: Podizanjem pusta i karnevalske zastave započeo opatijski Karneval

Objavljeno

na
U utorak 17.1.2023,, na Antonju, podizanjem karnevalske zastave i pusta službeno je otvoren opatijski Karneval.

Ovogodišnji pust imena GOSPODIN KUNAC završio je na palu ispred opatijske tržnice, okrivljen je za nedaće kojima je protekla godina obilovala, a prije svega za “muke po konverziji kune u euro”.

Dosadašnji gradonačelnik Fernando Kirigin predao je ključeve grada opatijskom pusnom gradonačelniku Duletu, zaželjevši mu puno sreće i uspjeha u njegovu karnevalskom mandatu. Čim je Dule preuzeo vlast, započela je vladavina maškara koja će ove godine trajati do 22. veljače. Za organizaciju podizanja pusta i karnevalske zastave na Mrkatu zaslužni su članovi karnevalske udruge Lumber klub.

Nakon podizanja karnevalskih obilježja, jednako tako tradicionalno, u obližnjem caffe baru Barić otvorena je i jubilarna 20. izložba mini karića Jerka Gudca. Simbolično, prvim ljudima opatijskog Karnevala Duletu i Oli autor je uručio mini karić sa znakom eura.

Izvor: Grad Opatija

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže