Povežite se s nama

Sport

Pogledajte cijeli zabranjeni Armadin transparent

Objavljeno

na
Rijekini navijači bili su prilično nezadovoljni nekim izjavama koje su stigle od čelnika i trenera Lokomotive koja je na samom početku ovog tjedna ubilježila pobjedu u prvenstvenoj utakmici, ali uz popriličnu pomoć sudaca.

Podsjetimo, Lokomotiva je kao domaćin slavila rezultatom 1:0, a taj jedini pogodak postigli su na samom kraju utakmice iz dvojbeno dosuđenog jedanaesterca, dok je Rijeci u prvom poluvremenu prema mišljenju mnogih poništen regularan gol.

Trener Matjaž Kek nije skrivao svoje nezadovoljstvo što ga njegov kolega iz Lokomotive napada, a na sličan način kao slovenski stručnjak razmišljala je i Armada, pa su za nedjeljnu utakmicu protiv Zadra pripremili transparent kojim su htjeli uputiti poruku Lokomotivi i cjelokupnoj javnosti.

No, delegat utakmice je dio transparenta zabranio, pa su gledatelji na Kantridi imali u 20. minuti priliku vidjeti samo dio poruke. Nije dugo ipak trebalo da se na društvenim mrežama pojavi fotografija cijelog transparenta, a delegatu su očito bili sporni dijelovi “sluge mafijaškog kluba” i “zapamtit ćete ime”.

armada-transp2

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram