Povežite se s nama


Delegacija Primorsko-goranske županije na čelu sa županom Zlatkom Komadinom, zamjenikom župana Petrom Mamulom, zamjenikom riječkog gradonačelnika Markom Filipovićem i predsjednikom Županijske gospodarske komore Rijeka Vidojem Vujićem, posjetila je Privrednu komoru Srbije s ciljem predstavljanja gospodarskih potencijala, mogućnosti poslovanja i investiranja u našoj županiji, a predstavljena je i Rijeka kao Europska prijestolnica kulture 2020.

Delegacija Primorsko-goranske županije boravila je u Beogradu u organizaciji Veleposlanstva Republike Hrvatske, a sastanku u Privrednoj komori Srbije prisustvovali su i Goran Markotić, veleposlanik Republike Hrvatske u Beogradu i Nenad Đurđević, savjetnik predsjednika PKS zadužen za regionalnu saradnju

Tom je prigodom s predsjednikom Komore Markom Čadežom dogovorena suradnja na predstavljanju Tour operatera iz Srbije na Kvarnerskom turističkom tržištu, i obratno te organizacija sastanka zračnih luka Beograd i Rijeka s ciljem pokretanja inicijative za uspostavu zračne linije Beograd-Krk u ljetnim mjesecima.

Župan Komadina predstavio je gospodarske i turističke potencijale naše regije, a zamjenik riječkog gradonačelnika Marko Filipović govorio je o projektu Rijeke-europske prijestolnice kulture.

Tijekom posjeta upućen je poziv Privrednoj komori Srbije na suradnju i razmjenu iskustava u franšiznom poslovanju kao i razmjeni znanja iz hi tech tehnologije. Župan je pozvao predsjednika Privredne komore Srbije na ovogodišnji Invest forum koji je planiran za kraj listopada.

Grad Rijeka