Povežite se s nama


O derbiju između Rijeke i Hajduka oglasila se i Policijska uprava primorsko-goranska, a njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

“U Rijeci, na stadionu na Rujevici večeras je odigrana nogometna utakmica 18. kola 1. HNL  između HNK Rijeka i HNK Hajduk iz Splita.  Na utakmici je bilo  oko šest tisuća gledatelja, od kojih oko tisuću navijača domaće momčadi (članovi Armade op.a.) i oko 400 navijača gostujuće momčadi.

Prije početka utakmice privedeno je šest navijača gostujuće momčadi, koji su posjedovali predmete pogodne za izazivanje nereda. Zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima protiv njih će biti podnijeti optužni prijedlozi.

Tijekom utakmice za sada nepoznate osobe, navijači domaće i gostujuće momčadi zapalile su i bacile  pirotehnička sredstva (baklje) u natjecateljski prostor. Slijedi kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja počinitelja protupravnih ponašanja”, poručuju iz policije.

Kao što smo već objavili, u sklopu bakljade istaknut je transparent “Odje*i mafiju!”, no to nije cijela Armadina poruka. Policija im je, kako doznajemo, zabranila isticanje cijelog transparenta kojeg možete vidjeti na fotografiji:

transp