Povežite se s nama


Riječka policija je, uoči utakmice Rijeke i Dinama, objavila priopćenje koje prenosimo u cijelosti:

“U nedjelju, 25. veljače 2018. u 17 sati na stadionu HNK „Rijeka“ na Rujevici u Rijeci odigrat će se nogometna utakmica 23. kola I. HNL između HNK „Rijeka“ i GNK „Dinamo“ iz Zagreba.

Temeljem odredbi čl. 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima donesena je odluka da će se ovo javno okupljanje snimati kako bi se detektirali i procesuirali eventualni izgredi i protupravna ponašanja navijača.

Građane molimo da se pridržavaju uputa policijskih službenika kako bi ovo sportsko događanje proteklo u ozračju sportskog duha te povoljnog stanja javnog reda i mira.

Isto tako, pozivamo građane da svoja vozila ne zaustavljaju i ne parkiraju na mjestima gdje je to Zakonom o sigurnosti prometa na cestama zabranjeno. U slučaju odbijanja postupanja po uputama službenih osoba vozači će biti sankcionirani, a vozila koja budu ometala prometovanje bit će uklonjena.

Napominjemo da će policijski službenici i organizator javnog okupljanja provoditi mjere i aktivnosti sukladno odredbama Zakona o javnom okupljanju i Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima”, stoji u policijskoj priopćenju.