Povežite se s nama

Crna kronika

Policija privela 13 osoba na okupljanju “Hod za život”

Objavljeno

na

Photo:Goran Kovacic/PIXSELL


Danas, 18. svibnja s početkom u 10 sati na riječkome Korzu održano je javno okupljanje „Hod za život“ tijekom kojega su policijski službenici zbog ometanja povorke sudionika ovoga okupljanja priveli u policijske prostorije 13 osoba.

S obzirom da su navedene osobe onemogućile nesmetan prolaz sudionicima javnog okupljanja te se oglušile na upozorenje i naredbu rukovoditelja osiguranja (pružajući pasivan otpor), policijski službenici su ih sukladno zakonskim ovlastima prenijeli do službenog vozila i priveli u policijske prostorije poradi kriminalističkog istraživanja, poručuje policija u svom priopćenju,

Zbog počinjenja prekršaja  iz čl. 23. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, protiv 13 osoba bit će podnijeti optužni prijedlozi nadležnom prekršajnom sudu, a jedna osoba je počinila i prekršaj iz Zakona o osobnoj iskaznici.

Na ovom javnom okupljanju sudjelovalo je oko 1000 sudionika, kao i na javnom okupljanju „Hod za slobodu“. Tijekom navedenih javnih okupljanja nije bilo drugih policijskih postupanja.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram