Povežite se s nama

Crna kronika

Policija u PGŽ uhitila pet osoba zbog posjedovanja izrade eksplozivnih tvari

Objavljeno

na
Nastavno na ranije kriminalističko istraživanje, Policijski službenici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko – goranske u suradnji s  Ravnateljstvom policije, Jedinicom specijalne i interventne policije Policijske uprave primorsko-goranske i zagrebačke,  Policijskom upravom karlovačkom i Policijskom upravom zadarskom,  u nekoliko proteklih dana proveli su kriminalističko istraživanje nad petero hrvatskih državljana u dobi od 36, 38, 40 , 48 i 55 godina zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, dok se jedan od spomenutih sumnjiči i za kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Rijeci na području otoka Raba, Kastva, Viškova, Rijeke i Karlovca provedene su pretrage doma i drugih prostorija kojima se koriste osumnjičenici te je pronađeno i oduzeto nekoliko digitalnih vaga, kamera, hidraulična preša za pakiranje droge, heroin, kokain, četiri pištolja s pripadajućim spremnicima te sedamdesetak komada streljiva i ostali predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenih djela.

Riječ je o višestrukim recidivistima u počinjenju kaznenih djela iz domene kriminaliteta droga.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu i predani pritvorskom nadzorniku.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram