Povežite se s nama

Danas, 7. prosinca  u 19 sati na stadionu HNK „Rijeka“ na Rujevici odigrat će se međunarodna nogometna utakmica 6. kola UEFA lige između HNK „Rijeka“ i AC „Milan“, a tim povodom oglasili su se i priopćenjem koje prenosimo:

Temeljem odredbi čl. 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima donesena je odluka da će se ovo javno okupljanje snimati kako bi se detektirali i procesuirali eventualni izgredi i protupravna ponašanja navijača.

Pozivamo građane da se pridržavaju uputa policijskih službenika kako bi ova sportska manifestacija protekla u ozračju sportskog duha te povoljnog stanja javnog reda i mira. Također, građane pozivamo da svoja vozila ne zaustavljaju i ne parkiraju na mjestima gdje je to Zakonom o sigurnosti prometa na cestama zabranjeno. U slučaju odbijanja postupanja po uputama službenih osoba vozači će biti sankcionirani,  a vozila koja budu ometala prometovanje bit će uklonjena.

Policijski službenici i organizator javnog okupljanja provodit će mjere i aktivnosti sukladno odredbama Zakona o javnom okupljanju i Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima.