Povežite se s nama

Vijesti

Policija za početak travnja veliku akciju kontrole brzine na lokacijama koje predlože građani

Objavljeno

na
Pozivamo građane da od 20. do 30. ožujka predlože lokacije na području Policijske uprave primorsko-goranske na kojima smatraju potrebnim provesti nadzor brzine kretanja vozila. Prijedloge s naznakom „Prijedlog lokacije nadzora brzine“,  građani mogu dostaviti:

  • elektroničkom  poštom  na adresu primorsko-goranska@policija.hr
  • putem telefaxsa, broj 051/430-145
  • poštom na adresu Policijska uprava primorsko-goranska, Služba za sigurnost cestovnog prometa, Rijeka, Žrtava fašizma 3
  • osobno predati u Pisarnici ove Policijske uprave, na prethodno istoj adresi, soba 1, u vremenu od 7.30 do 15.30 sati (od ponedjeljka do petka)

Svi prijedlozi građana bit će razmotreni te će se izabrati lokacije pogodne za 24-satnu akciju nadzora brzine kretanja vozila.
Navedena akcija bit će provedena 3. travnja od 00.00 do 24.00 sati, a osim u pripremi akcije, građanima će biti  omogućeno i da prisustvuju provedbi akcije nadzora brzine na odabranoj lokaciji.

I ovom prilikom podsjećamo da je nepropisna i neprilagođena brzina i dalje je jedan od glavnih uzroka stradavanja u prometnim nesrećama, radi čega se i ovom akcijom nastoji unaprijediti ukupno stanje sigurnosti prometa na cestama.

Marketing
Marketing a href="http://www.tz-moscenicka.hr/hr/koncert_klasike/633/9" target="_blank">
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram