Povežite se s nama

Crna kronika

Policija zaustavila pijanog muškarca koji je vozio ukradeni auto

Objavljeno

na

IlustracijaPolicijski službenici III. policijske postaje Rijeka i Postaje prometne policije Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog kažnjivih radnji počinjenih tijekom 6. kolovoza ove godine. Naime, spomenutog su u kasnim večernjim satima na širem području Čavli zatekli djelatnici prometne policije dok je upravljao osobnim vozilom marke Daewoo Tico, riječkih registracijskih oznaka.

Utvrđeno je kako je riječ o vozilu čije je otuđenje s parkirališta u Kraljevici istog dana prijavila vlasnica, 41-godišnja hrvatska državljanka te je vozilo vraćeno vlasnici. Također, utvrđeno je kako vozilom upravlja prije stjecanja prava na upravljanje vozilom „B“ kategorije i pod utjecajem alkohola od 1,11 g/kg.

Po završetku kriminalističkog istraživanja 37-godišnjak je prekršajno prijavljen temeljem odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama te doveden na Prekršajni sud u Rijeci, dok je mjerodavnom državnom odvjetništvu kazneno prijavljen zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram