Povežite se s nama


U povodu Dana državnosti izaslanstvo Grada Rijeke položilo je vijence u Aleji poginulih branitelja i kod Središnjeg križa na Centralnom gradskom groblju Drenova, na Mostu hrvatskih branitelja Domovinskog rata te na spomeniku poginulim braniteljima na groblju Trsat.

Delegaciju Grada Rijeke predvodili su zamjenik gradonačelnika Rijeke Marko Filipović i predsjednica Gradskog vijeća Grada Rijeke Dorotea Pešić Bukovac.

Vijenci su prvo položeni u Aleji hrvatskih branitelja, a povorka je zatim nastavila prema Središnjem križu na Centralnom gradskom groblju Drenova. Svijeće i vijenci potom su položeni na Mostu hrvatskih branitelja Domovinskog rata, a nakon toga i kod spomenika poginulim braniteljima na groblju Trsat.

Vijence su također položile delegacije Primorsko-goranske županije, Policijske uprave primorsko-goranske, udruge proizašle iz Domovinskog rata te političke stranke zastupljene u Gradskom vijeću. Poginulim hrvatskim braniteljima povodom Dana državnosti počast su odali i brojni okupljeni građani.

Grad Rijeka