Povežite se s namaUoči blagdana Svih svetih, u znak sjećanja na preminule, izaslanstva Grada Rijeke položila su vijence na grobljima Trsat, Zamet, Kozala, Sveti Kuzam, Draga, starom groblju Drenova, u Aleji poginulih branitelja te na Središnjem križu Centralnog gradskog groblja Drenova.

 Izaslanstvo koje su činili gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel, zamjenik gradonačelnika Rijeke Miroslav Matešić, predsjednica Gradskog vijeća Grada Rijeke Dorotea Pešić Bukovac, pročelnici odjela gradske uprave i njihovi suradnici položilo je vijence na Spomen kosturnicu na Trsatu, kod centralnog križa te na spomen obilježje poginulim branitelja na groblju Trsat. Izaslanstvo je vijence položilo i kod centralnog križa te na groblju antifašističkih boraca u sklopu groblja Kozala.

Drugo izaslanstvo Grada Rijeke, u kojem su bili pročelnici odjela gradske uprave i njihovi suradnici, vijence je položilo na centralne križeve groblja Sveti Kuzam, groblja Draga i Starog groblja Drenova.

Oba izaslanstva Grada Rijeke zajednički su položila vijence u Aleji poginulih branitelja te na centralnom križu Centralnog gradskog groblja Drenova.

Pored izaslanstva Grada Rijeke, u Aleji poginulih branitelja i na centralnom križu Centralnog gradskog groblja Drenova vijence su položila i izaslanstva Primorsko-goranske županije, Ministarstva obrane Republike Hrvatske, Ministarstva unutarnjih poslova te Ministarstva branitelja i udruga iz Domovinskog rata.

Prilikom polaganja vijenaca u Aleji poginulih branitelja, vojni kapelan pater Mirko Vukoja poručio je kako je blagdan Svih Svetih trenutak za prisjećanje na one koji su živote ugradili u temelje domovine, što zaslužuje duboku hvalu.

Grad Rijeka