Povežite se s nama

Mozaik

Pomaknut početak opere “Cavalleria rusticana” zbog utakmice osmine finala

Objavljeno

na
Očekuje nas doista vrući ponedjeljak! Ne samo što temperature ne padaju ispod 30 stupnjeva Celzijusovih, nego i naša nogometna reprezentacija u ponedjeljak, 28. lipnja igra osminu finala Europskog nogometnog prvenstva. Kako bismo svim ljubiteljima dobrog sporta i još bolje opere omogućili da ne propuste ni utakmicu niti našu vatrenu izvedbu slavne Mascagnijeve „Cavallerije rusticane“ u HNK Ivana pl. Zajca, odlučili smo početak predstave u ponedjeljak pomaknuti za samo 30 minuta kasnije odnosno u 20.00 sati. Svi nogometni navijači moći će tako najprije bodriti naše sportaše, a potom preseliti u klimatizirano gledalište riječkog „Zajca“ i povicima “Bravi!” nastaviti u navijačkom tonu za naše pjevačice i pjevače te Riječki simfonijski orkestar pod ravnanjem Valentina Egela, koji će – sigurni smo – i sam navijati prije za “Vatrene” nego za „Crvenu furiju“.

Imamo još dobrih vijesti za operne navijače i dodatnih razloga za njihov dolazak u kazalište u ponedjeljak. “Cavalleria rusticana” nastupit će tada u novom sastavu, a dvoje „igrača“ prvi put će se naći na svojim pozicijama. Uz nenadmašnu i nezamijenjivu Kristinu Kolar na poziciji centarfora, naravno, u ulozi Santuzze, u špici će, kao Turiddu, igrati i Dimitris Paksoglou i to po prvi put na riječkom terenu, jednako kao i Ivana Srbljan, neodoljiva Lola, u veznom redu.
Na svojim ranijim pozicijama ostaju Robert Kolar i Sofija Cingula.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže