Povežite se s nama

Sport

Ponajbolje krilo lige Sandro Samardžić pojačao rukometaše Zameta

Objavljeno

na

Photo: Dusko Marusic/PIXSELL


Zamet je nakon potpisa ugovora s Mrakovčićem, Načinovićem i Starčevićem dogovorio nastavak suradnje i s kapetanom Jeličićem, Sorićem, Mozetičem i Tomljanovićem. 

Uprava Zameta dogovorila je i dolazak prvog pojačanja. Iduće sezone Zamet će pojačati bivši juniorski reprezentativac Sandro Samardžić. Sandro je prije 4 sezone iz Zameta prešao u Zagreb 2 te nakon toga u zagrebačku Dubravu gdje se prometnuo u jednog od najboljih igrača ekipe koja je prošlo prvenstvo završila na 3. mjestu Premijer lige rukometaša te igrala finale Kupa Hrvatske. U Zametu su itekako zadovoljni što su uspjeli dovesti ponajbolje desno krilo lige. 

U ovaj prelazni rok Zamet ulazi bitno drugačije nego u prijašnjim godinama obzirom da je već dogovoren nastavak suradnje s većinom stožernih igrača. Do sada je jedino Tin Lučin potvrdio odlazak, ali Zamet već ima spremu akviziciju na njegovom mjestu, a kroz nekoliko dana će biti objavljeno i o kojem igraču se radi.

Uprava Zameta potvrđuje da su brojni igrači izrazili želju za dolaskom u Zamet, nekim igračima će se Zamet vjerovatno zahvaliti na suradnji, ali ističu da je primarno zadržavanje kostura ekipe koja će ciljano biti pojačana na nekoliko pozicija.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram