Povežite se s nama

Sport

Ponajbolje krilo lige Sandro Samardžić pojačao rukometaše Zameta

Objavljeno

na

Photo: Dusko Marusic/PIXSELLZamet je nakon potpisa ugovora s Mrakovčićem, Načinovićem i Starčevićem dogovorio nastavak suradnje i s kapetanom Jeličićem, Sorićem, Mozetičem i Tomljanovićem. 

Uprava Zameta dogovorila je i dolazak prvog pojačanja. Iduće sezone Zamet će pojačati bivši juniorski reprezentativac Sandro Samardžić. Sandro je prije 4 sezone iz Zameta prešao u Zagreb 2 te nakon toga u zagrebačku Dubravu gdje se prometnuo u jednog od najboljih igrača ekipe koja je prošlo prvenstvo završila na 3. mjestu Premijer lige rukometaša te igrala finale Kupa Hrvatske. U Zametu su itekako zadovoljni što su uspjeli dovesti ponajbolje desno krilo lige. 

U ovaj prelazni rok Zamet ulazi bitno drugačije nego u prijašnjim godinama obzirom da je već dogovoren nastavak suradnje s većinom stožernih igrača. Do sada je jedino Tin Lučin potvrdio odlazak, ali Zamet već ima spremu akviziciju na njegovom mjestu, a kroz nekoliko dana će biti objavljeno i o kojem igraču se radi.

Uprava Zameta potvrđuje da su brojni igrači izrazili želju za dolaskom u Zamet, nekim igračima će se Zamet vjerovatno zahvaliti na suradnji, ali ističu da je primarno zadržavanje kostura ekipe koja će ciljano biti pojačana na nekoliko pozicija.

Marketing
Marketing a href="http://www.tz-moscenicka.hr/hr/koncert_klasike/633/9" target="_blank">
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram