Povežite se s nama

Mozaik

Ponovno odgođeno otvorenje novog Pommery bara, sad kažu da će to biti u utorak

Objavljeno

na


Novi vlasnici Pommery bara nekoliko sati nakon što je nedavno Fiuman objavio kako su probili sve gradske propise i rokove prema kojima se lokal trebao otvoriti najkasnije na samom početku travnja u javnost su odaslali najavu kako otvaraju u subotu.

No, čini se da svi radovi ipak još uvijek nisu dovršeni te je u najnovijoj najavi kao dan otvorenja sad istaknut utorak, 23. travnja.

Evo što sve najavljuju uoči otvorenja novouređenog ugostiteljskog objekta koji je zatvoren sad već više od šest i pol mjeseci:

“U samom srcu grada Rijeke, na riječkom Korzu, očekuje nas veliko iznenađenje ovog proljeća. U utorak, 23. travnja 2024. godine, kultni Pommery bar otvoriti će svoja vrata nakon temeljitog preuređenja, obećavajući novo iskustvo i ugled među riječkim ljubiteljima dobre zabave. S potpuno preuređenim interijerom, očekuje se da će Pommery bar osvojiti srca mnogih posjetitelja svojom vrhunskom uslugom i bogatim izborom pića.

Ovaj kultni kutak na Korzu bio je omiljena destinacija mnogih, a sada će se vratiti s novim sjajem. Novi Pommery bar predstavit će se s potpuno obnovljenim prostorom, koji je dizajniran kako bi dočarao sofisticiranu atmosferu za sve ljubitelje dobre kave, koktela i noćnog užitka. Ovaj popularni kutak na Korzu bit će otvoren do 23 sata u prvih nekoliko tjedana, pružajući priliku da se iskusi vrhunski izbor finih napitaka usred gradske vreve.

Povodom otvorenja u utorak, cijeli dan posluživat će se besplatna kava za sve posjetitelje.

Službeno spektakularno otvorenje Pommery bara bit će zasigurno događanje koje se ne propušta, obećavajući nezaboravnu večer uz glazbu, iznenađenja te pravi spektakl o kojem će se dugo pričati. Detalji ovog spektakularnog događaja bit će objavljeni uskoro.

Nakon veličanstvenog službenog otvorenja, Pommery bar planira proširiti svoje radno vrijeme i postati omiljena destinacija za noćni izlazak tijekom vikenda. Posjetitelji će imati priliku uživati u živahnim večerima uz koktele i atmosferu koja oživljava noćni život Rijeke. Pommery bar ponuditi će nevjerojatan doživljaj noćnog života zahvaljujući mnogobrojnim laserima i vrhunskom ozvučenju. Svaki vikend, posjetitelji će moći uživati u spektaklu svjetlosnih efekata i glazbenih ritmova koji će ovaj bar pretvoriti u nezaboravno iskustvo.

Potpuno preuređeni Pommery bar obećava donijeti novu dimenziju ugostiteljstva na Korzu. S novim interijerom, uslugom visoke klase i širokim spektrom pića, Pommery bar postaje neizostavna destinacija za sve ljubitelje dobrog provoda i uživanja. Zabilježite datum – 23. travnja 2024. godine – za svoj posjet ovom novom licu riječkog Korza”, poručili su novi vlasnici Pommeryja.

Fiuman je pred nešto više od tjedan dana poslao upit Gradu Rijeci o statusu tog gradskog poslovnog prostora, ali njihovi odgovori se još uvijek čekaju sad već neuobičajeno dugo.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže