Povežite se s nama

Fiuman Plus

Portal Fiuman.hr potpuno redizajniran tri i pol godine nakon pokretanja

Objavljeno

na

Foto: Kvajo


Portal Fiuman “otvorio je vrata” svojim posjetiteljima na samom početku siječnja 2015. godine i vrlo brzo postao je glavno internetsko odredište stanovnika Rijeke, Opatije i šire okolice koji su htjeli saznati sve bitno što se događa na našem području.

Danas je prema javno poznatim statistikama Fiuman najposjećeniji riječki portal, a samo na Facebook stranici gotovo 45 tisuća ljudi prati novosti koje donosimo, što su prepoznali i sve brojniji oglašivači.

Tri i pol godine nakon pokretanja Fiumana došlo je pravo vrijeme da se redizajnira kompletan portal kako bismo nastavili pratiti određene trendove koji su se otada izmijenili kad je u pitanju web, kao što su veće fotografije, više foto-galerija, više video priloga u člancima, brojniji sadržaj na naslovnici…

Sve to odlučili smo popratiti i novim logotipom portala u kojem ovog puta nije izostao ni vjerojatno najpoznatiji riječki simbol – dvoglavi orao.

Osim toga, sada će i sami čitatelji na neki način sudjelovati u aktualnom izgledu naslovnice portala, jer odmah uz tri posljednje glavne izdvojene vijesti nalazit će se pet članaka koji su upravo vas najviše zainteresirali u protekla tri dana.

Određene sitnice na novom portalu (npr. fotografije iz starijih članaka) dorađivat će se još tijekom nekoliko idućih dana, pa i vas pozivamo ako primijetite određeni nedostatak da nam to slobodno dojavite na našu e-mail adresu info@fiuman.hr.

Hvala vam svima što pratite Fiuman, a mi ćemo se u nadolazećem razdoblju odužiti još brojnijim, aktualnijim i zanimljivijim sadržajem.

Zoran Zdelar
autor projekta i glavni urednik

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram