Povežite se s nama

Sport

Posljednja službena utakmica na ovoj Kantridi

Objavljeno

na


U predvečerje utakmice protiv Osijeka na rasporedu  u subotu u 19 sati, posljednje ovosezonske na Kantridi u MAXtv Prvoj ligi, u prodaji je ostalo oko tri i pol tisuće ulaznica. Najmanje je ostalo za zapadnu tribinu koja je gotovo rasprodana.

Na dan utakmice zapadne i istočne blagajne stadiona Kantrida bit će otvorene od 16 sati, a ulaznice je moguće kupiti i online putem portala nk-rijeka.mojekarte.hr. Treba istaknuti i kako se cijena ulaznica neće mijenjati na dan utakmice već ostaju važeće one iz pretprodaje.

Posebni gosti na subotnjoj utakmici bit će maturanti srednjih škola Primorsko-goranske županije. Svi maturanti koji su zainteresirani za dolazak na utakmicu moraju se okupiti do 18 sati na pješčanom parkingu na istočnom dijelu stadiona (kod plaže) kako bi ih se otpratilo na tribine E i F gdje će biti smješteni.

Puna Kantrida i olovni oblaci koji bi se trebali razići za ovu subotnju večer, uz aplauz svojoj Rijeci na oproštaju od domaćeg terena sasvim su dovoljan razlog za zauzeti svoje mjesto na tribini i ispratiti nogometaše Rijeke do nekih novih pobjeda u nadolazećoj sezoni.

Spomenimo kako je ovo posljednja službena utakmica na ovoj Kantridi, ali iz kluba najavljuju i kako će biti odigrana još jedna oproštajna utakmica: Obavještavamo sve navijače HNK Rijeka koji će doći na utakmicu protiv NK Osijek da ovo neće biti posljednja utakmica na Kantridi prije rušenja i gradnje novog stadiona. Slijedom toga, molimo sve da se suzdrže od utrčavanja u teren. Ovim putem želimo istaknuti da će biti organiziran oproštaj od Kantride kada za to dođe vrijeme i na način koji dolikuje stogodišnjoj ljepotici podno legendarnih stijena.

 

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže