Povežite se s nama

Postani suradnik / pošalji vijest

Portal Fiuman.hr u stalnoj je potrazi za mladim, kvalitetnim i motiviranim suradnicima koji su željni pridružiti se našem timu kako bi što bolje ispunjavali svoj cilj o detaljnom izvještavanju o svim zbivanjima u Rijeci i okolici.

Ukoliko ste pismeni i pratite područje koje pokriva portal Fiuman.hr te želite skupiti novinarsko iskustvo ili povećati već postojeće, pozivamo vas da nas kontaktirate na e-mail adresu info@fiuman.hr kako biste nam se pridružili!

Ukoliko imate samo priču ili vijest koju jednostavno želite podijeliti s čitateljima portala Fiuman.hr, javite nam se također ne e-mail adresu info@fiuman.hr. Priču ili vijest možete nam dojaviti i anonimno, vaše podatke nećemo objaviti!

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram