Povežite se s nama

Vijesti

Potvrđena smjena u Poreznoj upravi, nova čelnica je Žudih-Koroman

Objavljeno

na


Još prije tjedan dana grupa građana koja se okupila pod nazivom Pokret otpora – Riječani protiv korupcije je putem svoje Facebook stranice izvijestila javnost kako su svojim trudom uspjeli “natjerati” odgovorne da smijene nekoliko ljudi iz samog vrha Porezne uprave u Rijeci.

Iako tu vijest tada nije prenijelo previše medija, pokazalo se ovih dana da su informacije ipak bile točne.

Podsjetimo što se iz Pokreta otpora tom prilikom rekli… “U Rijeci provedena tajna deložacija čelnih “curica” porezne uprave (Felker, Kufner, Luštica), a ne smijemo zaboraviti niti smjenu Tee Borčić. Da se to dogodilo u bilo kojem gradu bila bi udarna vijest, na svim TV postajama, ali Rijeka i njen umreženi kriminal ostali bi u tajnosti da ih redovito ne j… Pokret otpora – Riječani protiv korupcije”, navodi se u njihovoj objavi na Facebooku te nastavljaju:

“Obećali smo sugrađanima “očistiti ” Rijeku i to ćemo učiniti. Možda Vam se čini sporo, kao i nama, ali ne možete niti zamisliti koji otpor pružaju ti umreženi kriminalci. Podsjetit ću Vas bez imalo skromnosti, ponosna na sve one koji sudjeluju u našoj borbi da u dvije godine našeg djelovanja smijenjeni su: Linić, Hrast, Borčić, Marković, Kosić, Felker, Kufner i Luštica. Neki misle da su se spasili odlaskom u mirovinu, ali varaju se, Drugo poluvrijeme zvano ODGOVORNOST tek dolazi svima. Na našem velikom transparentu poruka onima koji su još u “službi” – i vi dolazite na red”, poručili su iz Pokreta otpora.

Otkriveno je i tko će se ubuduće nalaziti na čelnom mjestu Porezne uprave u Rijeci, a radi se o Igrid Žudih-Koroman. Iz središnjeg ureda Porezne uprave u Zagrebu nisu htjeli specifično navesti koji je razlog ovih promjena, tek su spomenuli kako je sve to dio reorganizacije sustava.

Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram