Povežite se s nama

Mozaik

Povoljnije ulaznice za koncert Halida Bešlića u Rijeci u prodaji još samo do kraja tjedna

Objavljeno

na
Riječka tvrtka Promocija d.o.o. nakon Prljavog Kazališta i Saše Matića u Dvorani mladosti, brojnih koncerata na karnevalskim zabavama i nedavnog nastupa klape Intrade u Opatiji uskoro dovodti još jedan veliki koncert u Rijecku. Jedan od najpopularnijih pjevača regije, Halid Bešlić, nastupit će na Trsatu 10. svibnja 2019. godine s početkom u 20:30 sati.

Riječka Dvorana mladosti zasigurno će privući brojne fanove iznimno popularnog bosansko-hercegovačkog pjevača koji već punih 40 godina izbacuje hit za hitom, a najnoviji mi je pjesma “Taman je” koju je objavio u ljeto prošle godine te je do sada prikupila gotovo 20 milijuna pregleda na YouTubeu.

Ulaznice se mogu kupiti u Dallas Music Shopu u Rijeci te diljem države na svim prodajnim mjestima Ticketshopa, kao i online na njihovoj stranici. Ulaznice se po povoljnijoj cijeni od 100 kuna mogu kupovati još do konca ovog tjedna, 5. svibnja, a nakon toga pa do koncerta cijena ulaznice iznosit će 120 kuna.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram