Povežite se s nama

Mozaik

Povoljno učlanjivanje: Gradska knjižnica Rijeka u petak ima akciju “u pola cijene”

Objavljeno

na
Gradska knjižnica Rijeka ove godine obilježava 60. obljetnicu formalnog nastanka prethodnice Gradske biblioteke Rijeka, a tim povodom u petak 9. 12. ionako povoljnu članarinu prepolavlja.

Tako se u petak 9. 12. svi od 0 do 110 godina starosti (da, može se učlaniti i novorođenče kao i baku od 100 godina) mogu upisati ili obnoviti članstvo pred istekom u Gradskoj knjižnici Rijeka za simboličnih 26,37 kuna. Plaćanja je moguće izvršiti gotovinski i kartično, a potonje je svakako sugerirano.

Upis/obnova članstva se mogu izvršiti u svim odjelima i ograncima Knjižnice (Središnji odjel Palača Modello, Središnji odjel Filodrammatica, Dječji odjel Stribor – Dječja kuća, Narodna čitaonica, ogranci Drenova, Zamet, Turnić, Trsat, Knjižnica Čavle, Knjižnica Vid Omišljanin).

Pri upisu potrebno je ispuniti upisnicu koja za mlađe od 16 godina mora biti potpisana i od strane roditelja, a zbog jednostavnosti preporučuje se preuzimanje potrebne upisnice s web stranice.

Upis je moguće izvršiti i online putem Rijeka City Card portala ovdje.

Napominje se da iskaznica vrijedi na svim lokacijama tako da nije važno mjesto na kojem se učlanujete jer se s njom može neometano koristiti cijelu mrežu Gradske knjižnice Rijeka. Sve lokacije i 9. prosinca rade od 8 do 19 i 30 sati te je do tada moguće iskoristiti mogućnost.

Akcije ovog tipa imaju prvenstveno cilj dodatno skrenuti pažnju na čitalačku kulturu, užitak čitanja, kreativnosti i mogućnosti koje pruža Gradska knjižnica Rijeka. Ujedno, ovo je i mala zahvala za svo strpljenje tijekom ovogodišnjih zatvaranja Središnjeg odjela Filodrammatica i Palača Modello koji su prolazili pripreme za selidbu u novu knjižnicu u kompleksu “Benčić”.

Ovo je i prva takva akcija u razdoblju bez posebno restriktivnih mjera borbe protiv pandemije nada je i posljednja u starim prostorima. A kako je to živjeti s novim posebno možete vidjeti u Dječjoj kući gdje također možete iskoristiti pogodnosti akcije učlanjivanjem u Dječji odjel Stribor.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže