Povežite se s nama

Mozaik

Poznati bioenergetičar Muhamed Omerović ponovno u Rijeci

Objavljeno

na


Mnogi sportaši s posebnim respektom izgovaraju ime Muhameda Omerovića, čovjeka koji je nekima od njih spasio karijeru. Popis onih koji popularnom bioenergetičaru «duguju» brojne sportske uspjehe uistinu je dugačak. Tu se mogu naći vaterpolisti Sandro Sukno, Anđelo Šetka, Xavi Garcia, nogometaši Ivica Olić, Roman Bezjak i Stefan Ristovski te mnogi rukometaši, košarkaši i tenisači.

Zahvaljujući svojim domaćinima Tihi Tomiću i Nevenu Jušiću, Muhamed Omerović nije prvi put u našem kraju. Štoviše, vrlo rado dolazi kako bi ljudima ponudio alternativnu mogućnost liječenja različitih bolesti, posebno ozljeda. Omerović svojim tretmanom pomaže ljudima da se riješe čestih glavobolja i migrena, upala, bolova u tijelu te raznih ozljeda poput istegnuća, kontuzija, lomova i svega ostaloga. Metoda kojom se Omerović služi naziva se bioenergija.

Bioenergija ili bioterapija je prirodan način liječenja, a mnoga su područja kao što su jačanje imuniteta, loša cirkulacija i razne psihičke tegobe, a kod kojih je pokazala dobre rezultate.

Bioenergija služi kao pomoć klasičnoj medicini. Liječenje bioterapijom znatno može ublažiti fizičku bol, i to ne samo akutnu nego i kroničnu. Ono što poznati bioenergetičari na početku bioterapije zahtijevaju od svakog pacijenta je vjera u ozdravljenje, jer je to energija koja pojačava moć svake vrste terapije, a pogotovo ove. Ono što je kod bioenergije najvažnije, ovdje ne postoje nuspojave te bioenergija služi kao dopuna klasičnoj medicini.

Omerović se ovime bavi već 20 godina, a njegovi «pacijenti» za nj imaju samo riječi hvale. Sve donedavno je to činio besplatno, međutim zbog brojnih upita odlučio se profesionalizirati te njegov puni tretman možete dobiti za svega 250 kuna. Sve što trebate učiniti je javiti se na broj telefona 0911156353 i ugovoriti svoj termin kod jednog od najpopularnijih bioenergetičara u Europi.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram