Povežite se s nama

Mozaik

Pred nama su tri lude karnevalske zabave u Exportu koje se ne propuštaju

Objavljeno

na


Nakon što su Let 3 uz pomoć benda Krešo i kisele kiše na samo Valentinovo napravili vrhunski show u Exportu, na rasporedu su tijekom vikenda čak nove tri lude karnevalske zabave.

Petak – 17.02. Carnival DJ Session od 22h

Nakon 2 godine pandemijske pauze, Carnival DJ Sessions se vraća na staro mjesto zločina – u veliku halu Exportdrva na Delti gdje stanuje već dulje vrijeme.
Ova tradicionalna elektronička svetkovina se ove godine odvija u petak 17.2. a glavni je gost slovenski techno guru Valentino Kanzyani. Ovaj pionir i perjanica slovenske elektrioničke scene je dobro znan gost u našim krajevima i miljenik je riječke publike još od slavnih dana Ambasade Gavioli gdje je stolovao još sredinom 90ih. Otada je više puta proputovao čitav svijet te postigao nebrojene uspjehe kako svojim originalnim produkcijama tako i svojim legendarnim setovima.

Uz Kanzyania nastupaju i jake riječke snage – riječka techno princeza Virgin Helena, stari ali uvijek svježi lisac Wan te Makarun koji u ovom lineupu predstavlja i zastupa one koji tek dolaze preuzeti štafetu riječkog clubbinga. Sve traje od 22:00 – 05:00h

Subota – 18.02. Šajeta i Gustafi od 21h

Jake opatijske i istarske glazbene snage vraćaju karnevalske zabave na domaći teren uz prave domaće hitove. Ulaz u Export je besplatan.

Nedjelja – 19.02. Karnevalska zabava

Tog dana Rijeku će okupirati preko 9.000 maškara u 90-ak karnevalskih grupa na velikoj povorci, a nakon što prodefiliraju centrom Rijeke, svi putevi vodit će u Export gdje je na rasporedu zabava do ranih jutarnjih sati uz nekoliko domaćih bendova.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

07.12.2023.
8.12.2023. u vremenskom trajanju od 7:00 sati do 16:00 sati izvodit će se radovi na sanaciji kolnika u Ulici Vrlije kč.br 3 i 5, odnosno (od raskrižja Glavanićeva ulica – Vrlije – Put Bože Felkera do raskrižja Vrlije – Ulica Slavka Krautzeka). Vozila će moći prometovati Ulicom Put Bože Felkera prema Trgu Viktora Bubnja.

Fiuman Plus

Društvene mreže