Povežite se s nama

Vijesti

Predavanjem “EU fondovi za male i srednje poduzetnike” započeo ciklus besplatnih edukacija za kostrenske poduzetnike

Objavljeno

na


EU fondovi za male i srednje poduzetnike, bila je tema prvog predavanja održanog u sklopu besplatnih edukacija za lokalne poduzetnike pod nazivom „Poslovni uspjeh“. „Poduzeće okrenuto kupcima – osnovni preduvjeti za uspješno poslovanje“, tema je drugog predavanja, zakazanog za 13. lipnja!

Okupljene poduzetnike uoči početka predavanja pozdravili su općinski načelnik Dražen Vranić, vlasnik tvrtke Optimum Alen Marot i viša stručna suradnica za gospodarstvo, razvoj i pripremu projekata Martina Zekić koja je predstavila set mjera namijenjenih poticanju poduzetništva.

S ciljem da Kostrena osim poželjnog mjesta za život postane i poželjno mjesto za poslovanje, Odbor za gospodarstvo i razvoj poduzetništva Općine Kostrena u suradnji s edukacijsko savjetodavnim centrom Optimum iz Kostrene pokrenuo je novi besplatni program usavršavanja pod nazivom „Poslovni uspjeh“, koji će kostrenskim poduzetnicima uz redovne programe potpora pomoći u poslovanju usvajanjem novih stručnih znanja. Prvo predavanje s temom EU fondovi za male i srednje poduzetnike održala je dr.sc. Nataša Golik Klanac, dipl.oec. Predavanje je zaključeno predstavljanjem poticaja za ribarstvo LAGUR-a Tunera.

Do kraja godine planirana su predavanja o učinkovitom upravljanju financijama, osnovnim poreznim znanjima, upravljanju ljudskim potencijalima i osnovama marketinga.

Konačan odabir tema ovisit će i o sugestijama samih poduzetnika koji će biti pozvani da predlože područja i teme za koja procjenjuju da ih najviše interesiraju i da će im najviše koristiti.

U drugom ciklusu planirano je održavanje radionica i nekih opsežnijih programa poput digitalne kompetencije koja podrazumijeva znanja i vještine vezane za digitalne medije i sigurno korištenje informacija i informacijsko – komunikacijskih tehnologija.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram