Povežite se s nama

Mozaik

Predstava OtpisaNE ispunila Trsatsku Gradinu do zadnjeg mjesta

Objavljeno

naHit predstava OtpisaNE jučer je do posljednjeg mjesta ispunila Trsatsku gradinu, a izvrsna glumačka postava koju čine Petra Dugandžić, Ecija Ojdanić, Slavko Sobin i Erna Rudnički zabavila je publiku u ugodnoj ljetnoj atmosferi.

Na duhovit način kroz predstavu je iznesena aktualna tematika migracija, istovremeno pozivajući publiku na promišljanje o vlastitim stavovima, predrasudama, ali i vrijednostima koje su protkane kroz društvo današnjice. Tri osebujne i karakterno vrlo različite žene nepredvidive životne okolnosti dovele su do susreta s Hassanom, migrantom iz Sirije. Kroz dinamičnu radnju publika je imala priliku otkriti kako će se svaka od njih suočiti s novonastalom situacijom, djelujući pritom kroz prizmu vlastitog svjetonazora. 

Koliko je ova predstava oduševila publiku Ljeta na Gradini te zbog čega je opravdala sva očekivanja, potvrdio je glasan pljesak publike i salve smijeha koje su popratile prizore izvedbe. Predstava je osvojila simpatije publike, a pozitivnim reakcijama zasigurno je pridonijela izvanredna transformacija glumaca u likove čije karakterne crte možemo uočiti i u vlastitoj svakodnevici.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram