Povežite se s nama

Vijesti

Pregršt sadržaja na ovogodišnjem izdanju PAR Gradine znanja

Objavljeno

naPAR Gradina znanja manifestacija je čiji je cilj pružiti potporu poduzetnicama putem besplatnih radionica i predavanja te im osigurati promociju. Poduzetnice imaju priliku predstaviti svoje proizvode na prodajno-izložbenim prostorima. Manifestacija će se u sklopu Ljeta na Gradini održati u petak, 30. kolovoza na prekrasnom lokalitetu Trsatskog kaštela s početkom u 18.00 sati.

Predstavit će se: MY HAPPY SKIRT (unisex suknje, riječki brhan, modni detalji), PINK PEN (knjige, majice i šalice), MOMENT (nakit od ekosmole), OPG PAČIĆ (svježe voće, povrće i džemovi), MARA IMMORTELLA (prirodna kozmetika od smilja), DENSA (ručnici, peshtemali i posteljina), STUDIO GRAD (grafički dizajn-letci, plakati), MAMA.DONNA (odjeća za trudnice i dojilje, nosiljke za djecu, edukativne knjige), KERAMIKA VIVODA (šalice i nakit s pozlatom), WHY KNOT DECOR (torbe, tepisi i košare od  recikliranog pamuka), NISA DESIGN (nakit i kućanski proizvodi), OPG BORJANKE SMOJVER (proizvodi od lavande), Udruga SKANI kreativni centar 50+ (slikarski radovi) te DOR JAN FELT (proizvodi od filcane vune).

Anela Bušljeta, ovlašteni računovođa i vlasnica tvrtke PERSONELA bit će na raspolaganju za sva pitanja vezano za poreze, poslovanje ili otvaranje tvrtki koja muče mlade, ali i već etablirane poduzetnike.

Program PAR Gradine znanja obuhvatit će besplatna predavanja i radionice:

18:00 – Socijalno poduzetništvo – Luka Cetina 

18:30 – Upravljanje vremenom (organizacija radnog vremena) – Tina Matovina 

19:00 – Proizvodnja kozmetike i plasiranje na tržište – Mirela Ilenić

19:30 – Bonton i kultura stola – Damjan Miletić

20:00 – Vino i anti aging tajne – Sanja Markušić

U 20:20 sati kreće panel o organizaciji događanja pod nazivom „Eventi moga grada“. U panelu sudjeluju Žarko Stilin (AHA marketing), Marija Mažar (Stilueta), Silvija Gerc Vodopija (Novi list), Ines Boban – Štiglić (Turistička zajednica grada Rijeke), Kristian Benić (Gradska knjižnica Rijeka) te Martina Frka Milotić (Extravagant), a moderator je Anto Ravlić, glavni urednik portala Tunera.info. 

Po završetku panela još uvijek nije vrijeme za odlazak! Svi posjetitelji i sudionici moći će uživati u evergreenima, obradama pop pjesama te jazz klasicima instrumentalnog riječkog sastava Trio Zetris kojega čine mlade glazbenice Petra Zoretić na saksofonu, Zelda Bašić na gitari te Doris Kršul na cajonu. Za slatka iznenađenja na Gradini bit će zadužen PIK Rijeka.  

Organizator PAR Gradine znanja je Visoka poslovna škola PAR koja već dugi niz godina povezuje ljude kroz znanje, a suradnjom akademske zajednice s tržištem rada stvaraju se kompetentni pojedinci u društvu i potiče se poduzetnička kultura. Želja za izazivanjem promjena, obrazovanje kao odgovor na potrebu za znanjem i briga za budućnost generacija koje dolaze bili su motivi pokretanja PAR-a, prve obrazovne grupacije u Rijeci i PGŽ-u.

Ulaz je za sve posjetitelje slobodan. 

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram