Povežite se s nama

Vijesti

Premijer Plenković obišao novi opatijski vrtić i Centar Gervais

Objavljeno

na

Foto: Smiljan Prpić


Premijer Vlade Republike Hrvatske, Andrej Plenković, već nekoliko dana boravi na području Opatije i Rijeke gdje provodi svoj godišnji odmor. Često ga se može sresti u Opatiji u ležernom izdanju, a ovog je tjedna čak i zaigrao košarku u opatijskoj sportskoj dvorani “Marino Cvetković” te nakon toga večerao u restoranu Bianco&Nero u sklopu dvorane.

Iako je na godišnjem odmoru, ipak je odvojio nešto vremena za susret s opatijskim gradonačelnik Ivo Dujmićem, s njegovim zamjenikom Emilom Priskićem i predsjednikom opatijskog HDZ-a Markom Ćorićem.

Nakon razgovora na terasi hotela Milenij obišli su najprije Centar Gervais koji je svoja vrata otvorio prije nešto više od godinu dana. Premijer je istaknuo kako je impresioniran tzv. malim Lisinskim i njegovom glavnom velikom dvoranom, ali i klupskim disko prostorom u suterenu.  Premijeru je ponuđeno da taj reprezentativni prostor ugosti jedan od samita europskih ministara 2020., kada će Hrvatska u prvoj polovici godine predsjedavati Europskom unijom, primjerice sastanak na vrhu europskih ministara turizma.

Nakon toga premijer je s domaćinima otišao na Punta Kolovu kako bi posjetio novi opatijski vrtić koji bi već sljedećeg mjeseca trebao primiti brojne mališane. Plenković je pohvalio brojna ulaganja u Opatiji u posljednjem razdoblju te je istaknuo kako se vidi da grad nastoji zadržati i dodatno unaprijediti svoj visoki standard.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

37. Balinjerada u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram