Povežite se s nama

Crna kronika

“Prestrašno u što se Rijeka pretvorila, a policije nema nigdje”

Objavljeno

na


Nedostatak radne snage vidljiv je u svim segmentima društva, a iznimka nije ni policija. Posljednjih godina očito je kako je sve manje policajaca koji patroliraju gradom, što izaziva nezadovoljstvo kod dobrog dijela građana.

Jedna Riječanka zbog toga se još na početku travnja obratila gradskoj upravi Grada Rijeke putem platforme Moja Rijeka.

“Imam primjedbu na sve manji broj patrola i policije u našem gradu. S obzirom na sve veći broj stranaca koji u našem gradu rade sve i svašta smatram da bi i policije trebalo biti više. Evo večeras u obiteljskoj šetnji rivom u 21 sat navečer, grupica od 10-15 stranaca na samoj rivi u centru grada konzumira alkohol i drogu, te u samoj blizini uriniraju. Policija je pozvana no nije se pojavila u idućih pol sata, a do tada se ekipica razišla.

Stvarno prestrašno u što nam se grad pretvorio, nema nikakvog reda. Također što je s dežurnim kvartovskim policajcima? Koliko sam upućena do pred par godina svaki je kvart imao svog policajca koji je redovito obilazio dio grada za koji je zadužen i to je bila odlična stvar, smatram da bi se to trebalo ponovo uvesti”, poručila je nezadovoljna Riječanka.

Iako je od postavljenog upita prošlo punih 16 dana iz Grada Rijeke nema još uvijek nikakvog odgovora ili komentara.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže