Povežite se s nama

Mozaik

Prijović zaplakala na trećem koncertu u Rijeci: “Uvijek se dogodi posebna emocija”

Objavljeno

na

Foto: Jurica Cvitanić

Aleksandra Prijović sinoć je održala treći i ujedno posljednji koncert u Rijeci u sklopu turneje Od istoka do zapada. Kao i prethodne dvije večeri, i sinoć je dvorana Zamet bila puna obožavatelja koji su više od tri sata uglas pjevali hitove kao što su Za nas kasno je, Dam, dam, dam, Psiho, Devet života i brojni drugi.

Publika je naposljetku pjevačici vikala: “Prijo, mi te volimo, Prijo, mi te volimo”, a ona nije mogla suspregnuti suze. “Volim vas! Uvijek je, što se mene tiče, malo reći hvala i nekada su riječi suvišne, ali Rijeka, hvala za tri nezaboravne noći! I ovo ne kažem da bih od vas dobila aplauz, a uvijek ću reći, vrlo dobro znate da ja danas ne bih bila ovdje da nije vas. Hvala svakoj osobi koja je kupila kartu, izdvojila vrijeme i došla na koncert”, poručila je Prijović.

“Svaki koncert je poseban, u puno smo gradova i država bili do sada, a mislim da moja ekipa i društvo u prvom redu, koje je na svakom koncertu od prvog dana, znaju o čemu pričam. Uvijek se dogodi ta neka posebna emocija koju ja ne mogu objasniti”, dodala je.

Gošća na trećem Aleksandrinom koncertu u Rijeci bila je Sandra Afrika. Publika je bila oduševljena odabirom gošće te su s njom zapjevali njene pjesme Devojka tvog druga i Netko će mi noćan napraviti sina. U dvorani je zavladala prava euforija. “Rijeka je posebna i koga drugog da pozovem za kraj nego tebe, najslađe je za kraj”, rekla joj je Aleksandra na pozornici.

Na kraju koncerta Prijović se još jednom zahvalila publici. “Nadam se da ste uživali kao i mi s vama. Hvala na gostoprimstvu, hvala za ovu prelijepu večer, za tri nezaboravne noći. Ja vjerujem da će biti prilike da se mi još družimo”, zaključila je.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže