Povežite se s nama

Vijesti

Primanje treće generacije korisnika u CERIecon Playpark Rijeka program

Objavljeno

na
U petak 12. listopada 2018., u prostoru STEP RI Znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci, odvilo se formalno primanje treće generacije korisnika u CERIecon Playpark Rijeka program.

Formalnom primanju treće generacije korisnika prisustvovali su predstavnici Odjela gradske uprave za poduzetništvo Grada Rijeke i STEP RI znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci, kao i timovi prve i druge generacije CERIecon Playpark programa. Tamara Grubiša, viša stručna suradnica za pravne poslove Odjela gradske uprave za poduzetništvo Grada Rijeke, pozdravila je sve sudionike i poželjela im sreću u šestomjesečnom programu, dok je Boris Golob, direktor STEP RI Znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci, opisao projekt CERIecon i aktivnosti koje šestomjesečni program obuhvaća.

“Korisnicima CERIecon Playpark-a Rijeka želimo pružiti aktualna i primjenjiva znanja, te ih tako osposobiti za lakši početak i vjerojatniji uspjeh i rast poslovanja. Od posebne je važnosti međunarodna umreženost, koja će sudionicima omogućiti da ideju razvijaju u novim okruženjima.“ – izjavio je Boris Golob.

Ovoga su petka polaznicima druge generacije CERIecon Playpark Rijeka programa također uručene zaslužene diplome, a korisnici su podijelili svoje dosadašnje iskustvo u CERIecon Playpark Rijeka programu.

Uslijedilo je potpisivanje Ugovora o suradnji za treću generaciju CERIecon Playpark Rijeka korisnika, koji su predstavili vlastite inovativne ideje s kojima kreću u šestomjesečni program koji traje do proljeća 2019. godine.

CERIecon Playpark Rijeka program sastavni je dio projekta CERIecon, sufinanciranog iz programa Interreg SREDIŠNJA EUROPA, koji Središnju Europu želi učiniti konkurentnijom kroz unaprjeđenje poduzetničkih vještina.  Program razvoja ideje i njezine komercijalizacije u CERIecon Playpark-u Rijeka namijenjen je pojedincima i timovima s idejom koji žele postati poduzetnici, poduzetnicima početnicima, start-up tvrtkama i mladim tvrtkama do 5 godina starosti. Besplatni šestomjesečni program podrške i razvoja poslovnih ideja CERIecon Playpark Rijeka uključuje edukacije, poslovno savjetovanje i prostor za rad.

Riječki Playpark jedan je od 7 Playpark-ova u Središnjoj Europi – srodni CERIecon Playparkovi otvoreni su i u Austriji (Beč), Njemačkoj (Stuttgart), Poljskoj (Krakow), Češkoj (Brno), Slovačkoj (Bratislava) i Italiji (Verona). Tako će, uz lokalne Playpark usluge, sudionici imati priliku dodatno razvijati ideju na petodnevnoj razmjeni u partnerskom CERIecon Playparku u Beču, te se kvalificirati i za veliko finale koje će se održati u travnju 2019. u Austriji, ističe se u priopćenju.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram