Povežite se s nama

Vijesti

Privremeno se isključuju semafori na dijelu Kantride zbog zamjene opreme

Objavljeno

na
U utorak, 4. kolovoza započinju radovi na modernizaciji semaforske opreme na raskrižjima Liburnijske i Pionirske ulice te Liburnijske ulice i Ulice Vere Bratonje.

Kako ističu u Gradskom prometnom centru Rijeka prometa, radovi će se izvoditi sedam do devet dana (ovisno o vremenskim prilikama) u vremenu od 10 do 12 sati, a obuhvaćaju zamjenu semaforskih kabela te zamjenu postojećih semaforskih lanterni i semaforskog uređaja novom opremom.

Da bi se mogli izvesti navedeni radovi, bit će potrebno isključiti semaforske upravljačke uređaje koji upravljaju izmjenom semaforskih svjetala na oba raskrižja. Budući da će semafori biti izvan funkcije, promet na raskrižjima odvijat će se sukladno postojećoj vertikalnoj i horizontalnoj prometnoj signalizaciji.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže