Povežite se s nama

Sport

Proglašeni najbolji sportaši 2022. godine u Kastvu: Noeli Karlović i Ante Matijević laureati

Objavljeno

na
Noeli Karlović i Ante Matijević, oboje članovi Karate kluba Kastav, sportaši su godine Grada Kastva, najboljim kastavskim sportskim kolektivom proglašen je Tenis klub Kastav, tenisač Rene Bertos (TK Kastav) najuspješniji je mladi sportaš, odbojkašica Karolina Jorgić (OK Kastav 1998) najuspješnija je mlada sportašica, Adriana Nadilo, trenerica OK Kastav 1998, dobila je priznanje za najuspješniju sportsku djelatnicu u minuloj godini, dok je priznanje za dugogodišnjeg sportskog djelatnika otišlo u ruke Gorana Saftića, predsjednika Auto sport kluba Kastavac.

Najkraći je to mogući rezime svečanosti proglašenja najboljih sportašica i sportaša Grada Kastva za 2022. godinu, održane u Sportskoj dvorani Matija Katalinić, na kojoj se je okupio impozantan broj sportaša i sportašica svih uzrasta, ali i sportskih djelatnika, nekadašnjih sportskih veličina, u kastavskom auditoriju bila je Sonja Šišić, pročelnica Upravnog odjela za spor, kulturu i tehničku kulturu PGŽ, Matej Mostarac, gradonačelnik Grada Kastva, Dean Jurčić, zamjenik gradonačelnika, Mirela Smojver, predsjednica Gradskog vijeća, te kao poseban gost Joško Jeličić, proslavljeni hrvatski nogometaš i nekadašnji hrvatski nogometni reprezentativac.

Naravno da Kastav nije zaboravio niti svoje sportaše u klubovima u regiji, zaista se mogu podičiti sjajnim rezultatskim ostvarenjima, pa su tako posebna priznanja otišla u ruke Nives Jelovica, boćarice Labina, Alexa Saršona, ribolovca Sportsko-ribolovnog društva Kantrida koji je ostao zabilježen kao najmlađi ikad sudionik svjetskog prvenstva, brončanog jedriličara sa svjetskog juniorskog prvenstva Leona Scheidla, člana kostrenskog Galeba, Petru Mance, plivačicu Nevere, koja je na ljetnom i zimskom državnom prvenstvu osvojila nevjerojatne 23 pojedinačne medalje, Denisa Emša, judaša Judo kluba Rijeka, Lorenu Smojver, odbojkašicu Hrvatskog akademskog odbojkaškog kluba Rijeka, Miu Marčić, gimnastičarku Rijeke, te Domenica Dubrovića, tenisača Kvarnera.

Priznanja su dobili i perspektivni sportaši, njih stotinjak, koji treniraju u kastavskim sportskim klubovima, a prvi izlazak na pozornicu pozdravljen je velikim aplauzom.

Nagrade i priznanja laureatima su uručili gradonačelnik Matej Mostarac, njegov zamjenik Dean Jurčić, predsjednica Gradskog vijeća Mirela Smojver, predsjednik odbora za sport i tjelesnu kulturu Bojan Marčić i posebni gost svečanosti Joško Jeličić, program je vodila Barbara Udovičić, a poseban obol svečanosti svojim je glazbenim umijećem dala i Martina Majerle.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram