Povežite se s namaPrvotimci HNK Rijeka Andrej Prskalo i Mateo Bertoša produžili su ugovor s klubom. Obojica su aktivirala klauzulu o produženju ugovora koji će ih dresu Rijeke vezati još dvije godine.

“To su igrači iz naše škole nogometa koji posjeduju i kvalitetu i karakter. Jako ih cijenimo te mi je iznimno drago što su produžili ugovor i što će i dalje biti članovi Rijeke”, rekao je zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka Ivan Mance.

Zadovoljstvo produženjem vjernosti Rijeci istaknuo je i istarski dvojac koji je u Rijeci prošao završne uzraste Škole nogometa pa zaobilaznim putem došao do prve momčadi.

“Jako sam zadovoljan, čast mi je što ću i dalje biti dio svoje Rijeke. Sve smo se brzo dogovorili, a klub je još jednom bio vrlo korektan”, rekao je vratar Andrej Prskalo.

Sličnog je razmišljanja i vrijedni lijevi branič Mateo Bertoša. “I meni je jako drago što ću i dalje biti dio Rijeke. Ovo je moj klub i nitko sretniji od mene da mogu pomoći u svemu čemu Rijeka teži”, istaknuo je Bertoša.

Obojica tako nastavljaju tradiciju brojnih igrača iz Istre koji su svoje nogometno ime potvrdili na Kantridi i u dresu HNK Rijeka ispisali neke od najljepših stranica klupske povijesti.

HNK Rijeka