Prve riječke mažoretkinje pozivaju na besplatnu radionicu za djecu

mazoretkinje
Banner

Prve riječke mažoretkinje pozivaju roditelje djevojčica u dobi od 3 do 10 godina da se prijave na besplatnu radionicu tehniciranja štapom i osnova plesa! Radionica će se održati 16. rujna 2017. godine s početkom u 10 sati na Gornjoj Vežici.

Ovog vikenda Prve riječke mažoretkinje pripremile su poseban edukativni program za djevojčice u dobi od 3 do 10 godina, a povodom upisa nove generacije. Naime, aktualne državne prvakinje organiziraju besplatnu radionicu koja će biti kombinacija igraonice i treninga u trajanju od 2 sata. Uz druženje, dobru glazbu i trening namijenjen najmlađima, organiziran u četiri faze, djevojčice će imati priliku okušati se u tehniciranju mažoret štapom i naučiti osnove plesa.

– S najmlađima obično počinjemo s orijentacijom u prostoru i u međusobnom odnosu u formaciji, tako da će ova radionica uključivati mnogo fizičkih aktivnosti, interaktivnih igara, ali će pritom pratiti pravila treninga, pojasnila je Eda Kurtović, trenerica seniorskog i kadetskog sastava naših zlatnih Riječanki.

Radionica će se održati pod stručnim vodstvom trenerskog tima Prvih riječkih mažoretkinja, redom licenciranih trenera, s iskustvom u radu s djecom. Za radionicu je obvezna prijava i to ili putem inboxa Facebook stranice Prvih riječkih mažoretkinja ili putem prijavnog obrasca. Također, sve dodatne informacije možete dobiti na e-mailu prve.ri.mazoretkinje@gmail.com.