Povežite se s nama

Mozaik

Prvi humanitarni koncert “Sve za našu djecu” u utorak uz brojne domaće glazbenike

Objavljeno

na




U utorak, 19. ožujka, u 19 sati, u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku, Strossmayerova 1, održat će se prvi humanitarni koncert u sklopu ovogodišnje humanitarne akcije Sve za našu djecu u organizaciji Kanala Ri i Udruge Riječko srce. 

Humanitarna akcija namijenjena je uređenju senzorne sobe za terapiju djece s down sindromom koja će se urediti u prostorima Udruge za sindrom down Rijeka 21 u što će utrošiti i kompletan prihod od ulaznica na koncert koje se prodaju po cijeni od 50 kuna.

Na koncertu će nastupiti Duško Jeličić i Bonaca, Joso Butorac, Muška i ženska klapa Kastav, Mario Lipovšek Battifiaca, Karin Kuljanić,  Dražen Turina Šajeta, Antonio Krištofić, Vesna Nežić Ružić, Mauro Staraj, te članovi Udruge za sindrom down Rijeka.

Voditelji programa su Mario Lipovšek Battifiaca i Isabella Hujić,članica Udruge za sindrom down Rijeka 21. 

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni HKD-a na Sušaku sat vremena prije koncerta.

Dio akcije Sve za našu djecu koja traje do kraja svibnja je i humanitarni telefon 0609009 (5 kn +PDV).

I ove godine održat će se središnji humanitarni koncert i to 16. svibnja 2019. godine na Trgu Riječke rezolucije, uz direktan prijenos i call centar na Kanalu Ri.

U tri dosadašnje akcije koje su bile namijenjene Udruzi Dira, Dječjoj onkologiji i hematologiji Klinike za pedijatriju na Kantridi te Odjelu za slijepe i slabovidne učenike OŠ Pećine prikupljeno je 400 000 kuna.

Pokrovitelji humanitarne akcije su Grad Rijeka i Primorsko goranska županija.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

18.07.2024.

TD Rijeka plus obavještava javnost kako je izvršena preregulacija dijela ulice Kučićki put između Fužinske ulice i Ulice Kampanja. Dosadašnja dvosmjerna regulacija prometa postaje jednosmjerna i to iz smjera Fužinske ulice prema Ulici Kampanja.

Fiuman Plus

Društvene mreže