Povežite se s nama

Mozaik

Pseći kutak u subotu na manifestaciji Ljetno lice Platka

Objavljeno

na

Ilustracija

Na ovogodišnjoj manifestaciji Ljetno lice Platka se po prvi put prezentira Pseći kutak koji je organiziran u suradnji s Koordinacijskom radnom skupinom za zaštitu životinja Primorsko-goranske županije.

Ljetno lice Platka se održava 24. kolovoza 2019. godine na Platku sukladno Programu koji je objavljen na stranici http://platak.hr/sva-lica-platka. Sport, druženje u hladu i svjež zrak ovog puta će biti popraćeni i sa sadržajem i zabavom za ljubitelje četveronožnih ljubimaca i njihove vlasnike. Posjetiteljima će na raspolaganju biti stručnjaci, veterinari i dreser, koji će im moći dati savjet o zdravlju i odgoju pasa. Održati će se prezentacija dresure i dijelit će se letci o zakonskim obvezama i odgovornom ponašanju vlasnika pasa.

Posjetiteljima će na raspolaganju za igru i druženje biti i napušteni psići iz Skloništa za nezbrinute životinje Lič i Veterinarskog centra Crikvenica. Psići će se moći maziti i prošetati, a nadajmo se i udomiti. Pozivamo Vas da se pridružite manifestaciji, a po mogućnosti i usrećite jednog od pasića koji su pronađeni na području naše JLS, poručuju iz Jelenja.

Za izlaganje svojih psića su se javile Općina Viškovo, Općina Jelenje i Općina Fužine, pa će se njihovi psići dovesti na lice mjesta u subotu, a svi posjetitelji i zainteresirani moći će ih razgledati od 11 do 17 sati.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram