Povežite se s nama

Mozaik

Publika zaplesala i zapjevala uz klapu Kampanel i Đanija Stipaničeva u Opatiji

Objavljeno

naGosti raskošne terase hotela Milenij dugo će pamtiti još jednu posebnu večer u sklopu gala koncerata „Music by the sea“ prožetu veselom atmosferom, klapskim spektaklom i odličnom gastro ponudom. Klapa Kampanel i Đani Sipaničev bogatim su repertoarom oduševili publiku, koja je i zaplesala ponesena njihovim nastupom. Već od prvih taktova bilo je jasno da će ova klapska večer biti večer za pamćenje.

Na svoj osebujan način, Đani Stipaničev je solo izvedbama i uz pratnju Klape Kampanel otpjevao hitove poput „Vilo moja“ i „Ne more mi bit“, a oduševljena publika pjevala je kao prateći vokal svaku pjesmu s njima te ih triput vraćala na bis.

Bila je to prava ljetna romantična večer na poznatoj terasi koja je, ispunjena do zadnjeg mjesta, odzvanjala romantičnim stihovima i zvucima koji su se proširili i na Lungo mare. Uz ljetne note, miris mora i šampanjac, gosti su uživali u okusima vrhunskih delicija poput svježih kamenica.

Zvjezdano nebo dodatno je uljepšao i veliki vatromet povodom dana grada Opatije, koji je uveličao još jednu opatijsku klapsku večer.

Za idući koncert, onaj klape Cambi, koji se održava 1. kolovoza, već sada se traži stol više.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

37. Balinjerada u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram