Povežite se s nama

Mozaik

Pusni gradonačelnik Dule ključ Opatije vratio gradonačelniku Kiriginu

Objavljeno

na


Na današnju Pusnu sredu pusni je gradonačelnik Duško Jeličić Dule ključ grada vratio u ruke gradonačelnika Fernanda Kirigina.

– Gradska je kasa dobro ispražnjena, nešto je novaca i ostalo iako je Dule kupio novi auto, kako se čuje po gradu, iako je prava istina da je auto kupila Silvana. Možda ove godine nismo imali karneval za pamćenje, ali ćemo ga sigurno dugo pamtiti. Održali smo sve one manifestacije koje su nam epidemiološke mjere dozvolile. Imali smo simboličnu Balinjeradu na staroj trasi, a naš je Dule preuzeo ulogu počasnog doživotnog direktora Balinjerade, održan je i izvrstan Maškarani klapski maraton. Dule je imao mnogo zadataka, nije baš sve stigao obaviti, ali ono što je najvažnije, smanjio je broj zaraženih od korone, kazao je gradonačelnik Kirigin.

Zahvalivši gradonačelniku na srdačnom primanju Dule je rekao da usprkos svim poteškoćama i aktualnim svjetskim problemima pusni duh nikada ne umire, a već se sada priprema za ljetno izdanje Balinjerade koje će biti održano 11. lipnja ove godine.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže