Povežite se s namaKlub za žene na Školjiću, koji se nalazi u prizemlju Centra tehničke kulture Rijeka, organizira radionicu „Majke i kćeri: Odnos koji traje“.

Okosnica razgovora bit će o specifičnom, neprekinutom ženskom odnosu koji traje cijeli život – od djetinjstva, mladenaštva, pa sve do odrasle dobi. O odnosu majki i kćeri govorit će dr.sc. Sanja Smojver Ažić, izvanredna profesorica Filozofskog fakulteta u Rijeci. Profesorica Smojver Ažić nositeljica je kolegija: Razvojna psihologija, Psihologija roditeljstva, Savjetovanje roditelja te Psihologija zrele dobi i starenja.

Prijava je obavezna putem maila hgalogaza@ctk-rijeka.hr. Više informacija o radionici može se pronaći u Facebook događaju Majke i kćeri: Odnos koji traje ili na Internet stranici CTK Rijeka.

Klub za žene nastao je kroz projekt Work is the Key, sa željom da postane mjesto gdje će se žene svih generacija iz lokalne zajednice okupljati kako bi se družile, razmjenjivale znanja i vještine te upoznavale. Aktivnosti Kluba za žene odvijaju se volonterski jednom mjesečno.