Povežite se s nama

Sport

Radošević i Mišić u mladoj reprezentaciji

Objavljeno

na
Josip Radošević i Josip Mišić, nogometaši HNK Rijeka, pozvani su u hrvatsku reprezentaciju do 21 godine što će odigrati dvije međunarodne prijateljske utakmice protiv Crne Gore i Grčke. Utakmica protiv Crne Gore na rasporedu je 26. ožujka u Sesvetama, dok će protiv Grčke snage odmjeriti 30. ožujka u Ateni na stadionu Atromitos. Okupljanje reprezentacije zakazano je u ponedjeljak 23. ožujka do 12 sati u Zagrebu.

Inače, Ivan Vargić, Ivan Tomečak, Matej Mitrović, Marin Leovac i Anas Sharbini dobili su predpoziv za kvalifikacijsku utakmicu skupine H za EURO 2016. protiv Norveške što će se odigrati 28. ožujka u Zagrebu. Hrvatska će odigrati i prijateljsku utakmicu 31. ožujka, a Hrvatski nogometni savez naknadno će objaviti ime protivnika. Okupljanje je zakazano u Zagrebu u ponedjeljak 23. ožujka do 12 sati.

HNK Rijeka

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram