Povežite se s nama

Sport

Radošević nakon debija: Zadovoljan sam, bili smo momčad

Objavljeno

na


Nogometaši Rijeke uspješno su odradili posljednju pripremnu utakmicu pred drugi dio sezone. Riječani su nadigrali Opatiju (5:1), a debi iz snova imao je Josip Radošević koji je u 25. minuti načeo suparnika. Odličan lažnjak i prizeman udarac s 18 metara izmamio je pljesak s tribina.

“Moj pogodak je plod igre cijele ekipe. U ovom slučaju sam ja postignuo gol, u drugoj utakmici to će biti netko drugi. Najvažnije je da momčad dobro funkcionira, uvijek će neki pojedinac iskočiti i zabiti pogodak”, rekao je Josip Radošević nakon debija na Kantridi.

“Trener nas je dobro pripremio proteklih dana.  Zadovoljan sam kako smo izgledali kao momčad. Odradili smo sve ono što je trener od nas tražio. Naravno, uvijek ima mjesta za napredak, ali s obzirom na nove igrače u momčadi možemo biti zadovoljni. Spremni smo na rad i želimo demonstrirati što trener traži od nas. Cilj je dizati se iz utakmice u utakmicu i težiti što boljoj predstavi na terenu”, zaključio je Josip Radošević.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže