Povežite se s nama

Sport

Radošević usporedio trenere Napolija i Rijeke

Objavljeno

na
Nogometaši Rijeke otputovali su u Zagreb gdje u ponedjeljak igraju utakmicu protiv Lokomotive – 24. kolo MAXtv Prve lige.

Bit će to već peti put ove sezone da se ove dvije momčadi susreću. Upravo su završili svoju seriju utakmica u Kupu (dvije pobjede Rijeke), a već dva puta igrali su i u HNL–u. Rijeka je pobijedila u 15. kolu (6:0, 5 golova Kramarića), dok je Lokomotiva bila uspješnija 2:1 u 6. kolu.

Sve to sad se zaboravlja jer slijedi novi susret. Potvrđuje to i vrijedni vezni igrač Rijeke Josip Radošević u najavi utakmice.

“Htio bih pohvaliti čitav stručni stožer i sve moje suigrače jer smo dobro odradili dvije Kup utakmice protiv Lokomotive i ušli u polufinale Kupa. No ovaj susret u prvenstvu je sasvim nešto novo, nova utakmica. Za nju se posebno pripremamo kroz svaki trening i bit ćemo spremni i za nju.”

Radošević je već skupio šest nastupa za Rijeku. Otkad je stigao iz Napolija, igrao je sve utakmice. Zasad je vrlo zadovoljan sa svime što je zatekao u Rijeci, a na službenoj konferenciji za novinare upitan je i za usporedbu trenera Beniteza i trenera Keka.

“Stigao sam u sredinu gdje se dobro radi, gdje je atmosfera pozitivna. Moji suigrači su mladi, ali opet veliki profesionalci i užitak je s njima raditi i samo se može očekivati da idemo naprijed. Ako me pitate za trenere, mogu samo reći da se od svakog trenera  može puno naučiti, ako se želi.  Nije bilo loše ni u Napoliju, ali jako sam zadovoljan i ovdje. Samo je na igraču da odluči koliko želi napredovati”, rekao je Radošević.

HNK Rijeka

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram