Povežite se s nama

Sport

Radošević usporedio trenere Napolija i Rijeke

Objavljeno

na


Nogometaši Rijeke otputovali su u Zagreb gdje u ponedjeljak igraju utakmicu protiv Lokomotive – 24. kolo MAXtv Prve lige.

Bit će to već peti put ove sezone da se ove dvije momčadi susreću. Upravo su završili svoju seriju utakmica u Kupu (dvije pobjede Rijeke), a već dva puta igrali su i u HNL–u. Rijeka je pobijedila u 15. kolu (6:0, 5 golova Kramarića), dok je Lokomotiva bila uspješnija 2:1 u 6. kolu.

Sve to sad se zaboravlja jer slijedi novi susret. Potvrđuje to i vrijedni vezni igrač Rijeke Josip Radošević u najavi utakmice.

“Htio bih pohvaliti čitav stručni stožer i sve moje suigrače jer smo dobro odradili dvije Kup utakmice protiv Lokomotive i ušli u polufinale Kupa. No ovaj susret u prvenstvu je sasvim nešto novo, nova utakmica. Za nju se posebno pripremamo kroz svaki trening i bit ćemo spremni i za nju.”

Radošević je već skupio šest nastupa za Rijeku. Otkad je stigao iz Napolija, igrao je sve utakmice. Zasad je vrlo zadovoljan sa svime što je zatekao u Rijeci, a na službenoj konferenciji za novinare upitan je i za usporedbu trenera Beniteza i trenera Keka.

“Stigao sam u sredinu gdje se dobro radi, gdje je atmosfera pozitivna. Moji suigrači su mladi, ali opet veliki profesionalci i užitak je s njima raditi i samo se može očekivati da idemo naprijed. Ako me pitate za trenere, mogu samo reći da se od svakog trenera  može puno naučiti, ako se želi.  Nije bilo loše ni u Napoliju, ali jako sam zadovoljan i ovdje. Samo je na igraču da odluči koliko želi napredovati”, rekao je Radošević.

HNK Rijeka

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže