Povežite se s nama

Vijesti

Restoran Sorriso zatvorio svoja vrata: Oprostite na svemu dragi gosti i hvala

Objavljeno

na
Jedan od poznatijih riječkih restorana sa samim koncem kolovoza zatvorio je svoja vrata. Radi se o restoranu Sorriso koji se nalazi na popularnoj plaži Ploče ispod bazena Kantrida.

Otkrili su tu vijest sami isticanjem papira na kojem navode neke od glavnih razloga zbog koji više nisu u mogućnosti nastaviti s poslovanjem, a uglavnom se radi o prilično velikim troškovima, što se prvenstveno odnosi za iznimno visoku zakupninu prostora.

Sorriso je proteklih godina ugostio brojna riječka vjenčanja, a nastupila su kod njih i neka iznimno popularna imena s hrvatske glazbene scene kao što su Vanna, Jacques Houdek, Jole, Jasmin Stavros… No, preveliki fiksni mjesečni troškovi očito su bila omča oko vrata koja je iz mjeseca u mjesec sve više stezala.

U spomenutoj objavi koja je otkrivena u Facebook grupi Riječka enciklopedija Fluminensia navode kako su plaćali mjesečnu zakupninu od čak 60 tisuća kuna, a tu su i još brojni drugi troškovi.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram