Povežite se s nama

Vijesti

Restoran Sorriso zatvorio svoja vrata: Oprostite na svemu dragi gosti i hvala

Objavljeno

na
Jedan od poznatijih riječkih restorana sa samim koncem kolovoza zatvorio je svoja vrata. Radi se o restoranu Sorriso koji se nalazi na popularnoj plaži Ploče ispod bazena Kantrida.

Otkrili su tu vijest sami isticanjem papira na kojem navode neke od glavnih razloga zbog koji više nisu u mogućnosti nastaviti s poslovanjem, a uglavnom se radi o prilično velikim troškovima, što se prvenstveno odnosi za iznimno visoku zakupninu prostora.

Sorriso je proteklih godina ugostio brojna riječka vjenčanja, a nastupila su kod njih i neka iznimno popularna imena s hrvatske glazbene scene kao što su Vanna, Jacques Houdek, Jole, Jasmin Stavros… No, preveliki fiksni mjesečni troškovi očito su bila omča oko vrata koja je iz mjeseca u mjesec sve više stezala.

U spomenutoj objavi koja je otkrivena u Facebook grupi Riječka enciklopedija Fluminensia navode kako su plaćali mjesečnu zakupninu od čak 60 tisuća kuna, a tu su i još brojni drugi troškovi.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram