Povežite se s nama

Mozaik

Riječani Enea Tonsa i Anđela Ćaćić u novoj sezoni Survivora

Objavljeno

naU ponedjeljak navečer u programu Nove TV kreće emitiranje nove sezone reality showa Survivor pod vodstvom Marija Mlinarića, a među kandidatima koji će s boriti za pobjednički status nalaze se i dvije osobe povezane s Rijekom.

38-godišnji Enea Tonsa je rođen u Rijeci, a posljednjih godina ima zagrebačku adresu. Nakon što je završio pomorsku srednju školu, postao je trener fitnesa. Već 18 godina radio kao trener, zanimaju ga razni sportovi kao što je nogomet, a uz to voli i plesati. Preko 20 godina natječe se u bodybuildingu prema kojemu osjeća jednaku ljubav kao i na početku. Najviše se raduje društvu, kupanju i uživanju u jedinstvenoj prilici koju mu show pruža, a priznaje da se malo boji zmija i većih kukaca. Enea sebe opisuje kao vedru osobu koja ne odustaje od zadanog cilja, a ostali kandidati u njemu mogu pronaći dobrog prijatelja koji je uvijek spreman pomoći. Kao mali, htio je biti astronaut, odvjetnik ili čak profesionalni plesač, a danas uz posao fitnes trenera uživa u hobijima poput crtanja, plesa, sviranja gitare i neizostavnom druženju s prijateljima.

„Za cijeli show jako je bitna fizička sprema i jaka glava i smatram da sam baš u tome jako dobar. Mislim da je format vrlo blizu mom načinu življenja jer se volim natjecati, uspoređivati i davati sve od sebe. Najveća prednost nad drugim kandidatima je moja fizička sprema, treniram bez prestanka skoro 30 godina na visokom nivou, borben sam i volim se dokazivati. Druga prednost je u godinama, pošto sam najstariji natjecatelj, imam i najviše životnog iskustva, pa vjerujem da ću stresne situacije puno lakše savladati“, ističe Enea.

Anđela Ćaćić je vesela, pričljiva i energična 21-godšnjakinja koja dolazi iz Like, a trenutno je zaposlena kao konobarica u Rijeci. Avanturistički je tip osobe i svaku priliku iskorištava za šetnju u prirodi ili boravak u šumi. Ima psa koji će joj, otkriva, najviše nedostajati za vrijeme trajanja showa, a prijavila se jer želi biti dio uzbudljive avanture koju donosi Survivor. U prošlosti je pratila show koji joj je, kaže, bio fascinantan, a sada i sama želi iskušati granice svoje izdržljivosti. Vrlo je spontana i društvena, pa joj nije strano ni da sama sjedne na autobus i otputuje u susjednu zemlju kako bi stekla nova poznanstva i iskustva. Anđela za sebe kaže da je komunikativna, spretna i snalažljiva, a smatra da će joj u Survivoru od velike koristi biti njezine kulinarske sposobnosti i dobro snalaženje u šumi. Ono što misli da bi joj moglo predstavljati najveći problem je brzina zbog ozlijede koju je imala na koljenu, ali vjeruje da svojom snalažljivošću sve može nadoknaditi. U slučaju pobjede, novac od nagrade potrošila bi na otvaranje ličke kuhinje koja bi svim generacijama nudila ukusna i zdrava jela.

„Najviše se veselim novom iskustvu, novim ljudima koji će mi možda postati prijatelji, boravku u prirodi i testiranju svojih granica izdržljivosti. Nadam se da ćemo biti odličan tim i kad bude najgore da si pomognemo međusobno, bez tenzija i klanova. A možda nakon Survivora dobijem neke nove životne prilike“, poručuje Anđela.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

25.11.2023.
Ovim putem obavještavamo korisnike kako prodajno mjesto TD Rijeka plus d.o.o. do dana 29. studenoga 2023. godine iznimno radi do 13:00 sati. Produljenje mjesečnih ili tjednih parkirnih karata moguće je izvršiti putem internet bankarstva ili RCC portala ovisno koju kategoriju mjesečne parkirne karte korisnici produljuju.

Fiuman Plus

Društvene mreže