Povežite se s nama

Mozaik

Riječani Enea Tonsa i Anđela Ćaćić u novoj sezoni Survivora

Objavljeno

na
U ponedjeljak navečer u programu Nove TV kreće emitiranje nove sezone reality showa Survivor pod vodstvom Marija Mlinarića, a među kandidatima koji će s boriti za pobjednički status nalaze se i dvije osobe povezane s Rijekom.

38-godišnji Enea Tonsa je rođen u Rijeci, a posljednjih godina ima zagrebačku adresu. Nakon što je završio pomorsku srednju školu, postao je trener fitnesa. Već 18 godina radio kao trener, zanimaju ga razni sportovi kao što je nogomet, a uz to voli i plesati. Preko 20 godina natječe se u bodybuildingu prema kojemu osjeća jednaku ljubav kao i na početku. Najviše se raduje društvu, kupanju i uživanju u jedinstvenoj prilici koju mu show pruža, a priznaje da se malo boji zmija i većih kukaca. Enea sebe opisuje kao vedru osobu koja ne odustaje od zadanog cilja, a ostali kandidati u njemu mogu pronaći dobrog prijatelja koji je uvijek spreman pomoći. Kao mali, htio je biti astronaut, odvjetnik ili čak profesionalni plesač, a danas uz posao fitnes trenera uživa u hobijima poput crtanja, plesa, sviranja gitare i neizostavnom druženju s prijateljima.

„Za cijeli show jako je bitna fizička sprema i jaka glava i smatram da sam baš u tome jako dobar. Mislim da je format vrlo blizu mom načinu življenja jer se volim natjecati, uspoređivati i davati sve od sebe. Najveća prednost nad drugim kandidatima je moja fizička sprema, treniram bez prestanka skoro 30 godina na visokom nivou, borben sam i volim se dokazivati. Druga prednost je u godinama, pošto sam najstariji natjecatelj, imam i najviše životnog iskustva, pa vjerujem da ću stresne situacije puno lakše savladati“, ističe Enea.

Anđela Ćaćić je vesela, pričljiva i energična 21-godšnjakinja koja dolazi iz Like, a trenutno je zaposlena kao konobarica u Rijeci. Avanturistički je tip osobe i svaku priliku iskorištava za šetnju u prirodi ili boravak u šumi. Ima psa koji će joj, otkriva, najviše nedostajati za vrijeme trajanja showa, a prijavila se jer želi biti dio uzbudljive avanture koju donosi Survivor. U prošlosti je pratila show koji joj je, kaže, bio fascinantan, a sada i sama želi iskušati granice svoje izdržljivosti. Vrlo je spontana i društvena, pa joj nije strano ni da sama sjedne na autobus i otputuje u susjednu zemlju kako bi stekla nova poznanstva i iskustva. Anđela za sebe kaže da je komunikativna, spretna i snalažljiva, a smatra da će joj u Survivoru od velike koristi biti njezine kulinarske sposobnosti i dobro snalaženje u šumi. Ono što misli da bi joj moglo predstavljati najveći problem je brzina zbog ozlijede koju je imala na koljenu, ali vjeruje da svojom snalažljivošću sve može nadoknaditi. U slučaju pobjede, novac od nagrade potrošila bi na otvaranje ličke kuhinje koja bi svim generacijama nudila ukusna i zdrava jela.

„Najviše se veselim novom iskustvu, novim ljudima koji će mi možda postati prijatelji, boravku u prirodi i testiranju svojih granica izdržljivosti. Nadam se da ćemo biti odličan tim i kad bude najgore da si pomognemo međusobno, bez tenzija i klanova. A možda nakon Survivora dobijem neke nove životne prilike“, poručuje Anđela.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram