Povežite se s nama

Fiuman Plus

Riječani odabrali najbolje događaje u 2018. godini, karneval se potvrdio kao najomiljenija manifestacija

Objavljeno

na
Velika anketa portala Fiuman koja je trajala točno tjedan dana, od subote 15. prosinca u 12 sati do subote 22. prosinca u 12 sati, u kojoj su sami Riječani birali najbolje događaje u godini na izmaku privukla je očekivano prilično velik interes građana te su u njoj sudjelovale 8572 osobe. Svaki glasač dao je po jedan glas jednom događaju iz pet različitih kategorija.

Sve kategorije osim koncerta godine dobile su manje ili više uvjerljivog pobjednika. Koncert Petra Graše održan povodom Valentinova i koncert Dine Merlina održan na samom početku prosinca tijekom svih sedam dana izmjenjivali su se na prvom mjestu, a u konačnici je pobjedu ipak odnio Grašin koncert i to sa svega 0,66 posto glasova više. Prilično neizvjesno bilo je još i u kategoriji za gospodarski događaj godine, a radi se o kategoriji u kojoj nam nije bilo lako odabrati pet događaja za nominiranje, jer se tijekom 2018. godine u Rijeci nažalost prilično malo toga izgradilo, a najviše glasova u konačnici dobila je izgradnja Interspar hipermarketa na Rujevici.

Riječki karneval potvrdio se kao apsolutno najomiljenija manifestacija Riječana, dok je u kategoriji kulture najviše glasova osvojilo Ljeto u prijestolnici čiji je organizator gradska tvrtka Rijeka 2020 koja priprema projekt Europska prijestolnica kulture. U kategoriji sportskog događaja godine mnogi su očekivali da bi pobjedu mogla odnijeti međunarodna prijateljska utakmica HNK Rijeke i NK Maribora koja je bila dio velikog projekta “Povratak na Kantridu” na rasprodanom legendarnom stadionu, a to se uvjerljivo i potvrdilo.

Pobjednicima u svih pet kategorija početkom 2019. godine bit će od strane Fiumana uručene posebno dizajnirane plakete.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

37. Balinjerada u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram