Povežite se s nama

Mladi riječki voditelj, Ivan Dorian Molnar, koji je nedavno preselio u Zagreb radi poslovnih obveza, u subotu navečer osvojio je prestižnu nagradu Večernjakova ruža u kategoriji “Novo lice godine.

“Hvala svima koji su glasali, HRT-u i svim redakcijama u kojima sam radio. Ovo posvećujem osobi koja me susrela na Kantridi i pitao me da li želim ovo raditi. A to je Korado Vojnović”, rekao je Molnar primajući nagradu pred brojnim uzvanicima.

“Krenuo sam pišući za razne portale, prije svega me zanimao sport. Onda sam 2012. godine počeo na studentskom radiju SOVA na Radiju Rijeci. Od tamo su krenuli svi koji su osjetili poriv za izvještavanjem o gradskim, ili pak studentskim pitanjima. Radio sam godinu dana kad su me pozvali da dođem na Radio Rijeku i radim kao sportski novinar s kolegama Robertom Ferlinom i Koradom Vujnovićem, koji su me na naučili poslu i kojima sam stvarno zahvalan.

S njima sam radio puno, pa i počeo prenositi neke utakmice Rijeke. Sve skupa je trajalo malo više od dvije godine kada se dogodila potreba da se iz Rijeke javlja i muški reporter za Dobro jutro, Hrvatska. Ivana je preporučila mene, s njom sam vježbao dva mjeseca da bi dva dana prije mog 26. rođendana odradio prvo javljanje iz Rijeke za DJH”, rekao je Molnar nedavno u razgovoru za Novi list o počecima svoje karijere.