Povežite se s namaPolicijski službenici II. policijske postaje Rijeka u suradnji s policijskim službenicima Službe organiziranog kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske i Interventne jedinice policije Rijeka  proveli su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjih hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio više kaznenih djela.

Policija ga sumnjiči da je tijekom rujna i listopada prošle godine na štetu 33-godišnjeg hrvatskog državljanina počinio kazneno djelo iznude u pokušaju protupravnog oduzimanja slobode, dok je na štetu 61-godišnjeg hrvatskog državljanina počinio kazneno djelo prijetnje.

Tijekom kriminalističkog istraživanja kod osumnjičenog 31-godišnjaka pronađena je puška, nekoliko komada streljiva, 154,3 grama hašiša, digitalna vaga i više od 173 kilograma rezanog duhana.

Po završetku kriminalističkog istraživanja kazneno je prijavljen za ukupno šest kaznenih djela, i to: iznuda u pokušaju u stjecaju s kaznenim djelom  protupravno oduzimanja slobode, prijetnja, nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari,  neovlaštena proizvodnja i promet drogama i nedozvoljena trgovina. 

Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku.