Povežite se s nama

Crna kronika

Riječanin uhićen nakon što je pijan inzistirao na spolnom odnosu sa suprugom koja se oporavljala od operacije

Objavljeno

na
U Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci je, po primitku kaznene prijave Policijske uprave primorsko-goranske protiv hrvatskog državljanina (1959.) zbog osnova sumnje na počinjenje kaznenog djela nasilja u obitelji iz članka 179. a Kaznenog zakona i teške tjelesne ozlijede iz članka 118. stavak 1. i  2. KZ-a, provedena dokazna radnja prvog ispitivanja osumnjičenika.

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičenik od svibnja 2015. godine pa nadalje, u okolici Rijeke, u alkoholiziranom stanju, inzistirao na spolnim odnosima sa svojom suprugom premda je bio svjestan da se oporavlja od operativnog zahvata, a kad bi ga ona odbila, učestalo ju je vrijeđao i fizički napadao te bio nasilan na druge načine. Osnovano se sumnja da joj je prilikom jedne od takvih svađa 28. ožujka 2019. zadao udarac drvenom letvom u lakat nanijevši joj tešku tjelesnu ozljedu.

Sucu istrage Županijskog suda u Rijeci podnijet je prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i opasnosti od utjecaja na svjedoke (čl. 123. st. 1. t. 2. i 3. Zakona o kaznenom postupku).

Marketing
Marketing a href="http://www.tz-moscenicka.hr/hr/koncert_klasike/633/9" target="_blank">
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram